Danfoss Link kampagnen er slut - men en ny er på vej!

738x415_Smartvarme_TVC_kampagne-slut Ikke flere donuts i denne omgang

- 13. december 2016 Af Danfoss Varme

10.000 kampagnefoldere

4.500 donuts og magnum is

500 gratis Connect termostater 

Dette er hvad der har været på spil i efterårets store Danfoss Link kampagne. Der bliver nu ikke uddelt flere donuts, is og gratis termostater. Vi håber de mange is og kager er blevet brugt til at hygge om jer selv og kollegerne.

Sammen med TV reklamer, Facebook posts og bannerreklamer, har jeres indsats ude i de danske hjem været medvirkende til at mange nye husstande nu kalde sig et smart hjem og nyde glæderne ved energibesparelser og dejlig komfort.

1000 tak for jeres store engagement i kampagnen. Vi er meget stolte af og ydmyge over jeres enorme indsats for at gøre Danfoss Link™ kendt overfor de danske boligejere. 

Mange af jer har meldt tilbage, at I mærker det ekstra skub boligejerne har fået, så de nu har endnu nemmere ved at vælge ny varmeløsning til deres hjem. Og vi er glade for, at vi på denne måde kan bidrage til at skabe ekstra aktivitet i jeres forretning.

Det er derfor også med stor glæde, at vi kan sige, at allerede i ugerne 2-4 i 2017 bliver TV skærmene atter fyldt med Danfoss Link reklamer. Tv reklamen bliver atter supporteret af online aktiviteter helt frem til slutningen af marts måned.

Se Danfoss Link reklamen via linket nedenfor.

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen